Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Replantació forestal, diumenge, a la muntanya de Sant Jaume

El proper diumenge, 28 d’octubre, continua la programació "Els diumenges a Sant Pau", que organitza el Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest diumenge, però, es caminarà fins a la muntanya del costat, la muntanya de Sant Jaume, on s’hi farà una replantació forestal, guiada pel Col•lectiu Ecologista Bosc Verd.<br />

La muntanya de Sant Jaume se situa al nord est de la muntanya de Sant Pau. La carena de la muntanya coincideix aproximadament amb el límit de terme i arriba a una cota de 294 m. <br />Per la replantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines, així com guants.<br />L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. El lloc i hora de trobada per aquest diumenge 28 d’octubre serà al Balcó de les Clotes, a la cruïlla amb el camí de Pacs, a les 10 del matí. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa. És preferible inscriure’s per a poder fer millor el recompte del material a través del correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: