Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova temporada del mercat d’artesans

El proper diumenge dia 14 d’octubre, coincidint amb el segon diumenge del mes, s’inicia una nova temporada del Mercat d’Artesania, Brocanters i Pintura al seu emplaçament de la rambla de Sant Francesc.<br />

<br />A partir d’aquest mes d’octubre i fins al mes de juny cada segon diumenge de mes s’instal•laran les parades d’alimentació natural, ceràmiques, perfums, articles de fusta, o joieria, així com les parades de col•leccionistes d’objectes antics i les de dibuix i pintura d’artistes de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Com a novetat, el col•lectiu d’Artesans, Brocanters i Pintors, faran tallers familiars gratuïts per a tothom que hi estigui interessat cada segon diumenge de 12 a 2 del migdia. Durant aquesta temporada 2011-2012 se celebraran també mercats extraordinaris coincidint amb la Fira del Gall, la festivitat de Reis, la Festa del Xató i les Fires de Maig.  L’horari dels mercats de cada segon diumenge de mes serà l’habitual de 10 a 2 del migdia, mentre que els mercats especials de fires, allargaran el seu horari segons la programació que s’estableixi.<br /><br /> <br />

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: