Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millores a la residència de UEBE a Vilafranca

En el marc del programa d’ajuts socials "Sumar per la cohesió social"  l’Obra Social de Caixa Penedès i la llar d’avis de la UEBE de Vilafranca han signat un conveni de col•laboració per tal de millorar la vida dels residents a les llars. <br />

<br />El nom del projecte és "Gent gran, gent viva". L’acte de signatura, celebrat a la seu central de Caixa Penedès, ha comptat amb la participació del director general de Caixa Penedès, Ricard Banquells, i del president de la Fundació UEBE, Daniel Banyuls. <br />La llar d’avis de la UEBE amb el projecte “Gent Gran, gent viva” pretén millorar les condicions de vida dels residents. L’objectiu principal és que els residents puguin viure a la llar igual que ho farien a casa seva i, a més a més, gaudir d’unes atencions personalitzades i professionals. El programa tracta de continuar amb el projecte de vida dels residents, afavorint la seva autonomia personal i sempre adaptant-se a les seves necessitats i preferències <br />Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de trencar els estereotips socials com que quan s’ingressa en un centre assistencial i residencial es perd l’autonomia i la capacitat de decidir com gaudir del lleure i de les estones d’oci o que les residències d’avis són llocs on hi ha una homogeneïtzació d’activitat i d’atencions. <br />A més a més, aquest projecte vol unir els residents de la llar amb la societat de Vilafranca, és per això que hi haurà activitats dins i fora de la llar, mitjançant les quals es pretén passar una estona lúdica i afavorir aquells residents que desitgin seguir mantenint-se actius socialment. <br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: