Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns comença una actuació de neteja intensiva al paviment de l’illa de vianants de Vilafranca

Fins al 23 de novembre aproximadament es durà a terme pels carrers i places de l’illa de vianants del Centre Vila una actuació de neteja intensiva del paviment. Aquesta neteja es realitza un cop a l’any i figura en el plec de condicions de la concessió del servei de neteja viària.

El motiu que s’allargui unes 5 setmanes és pel fet que els treballs de neteja s’executaran en dies laborables en horari de la 1 del migdia a quatre de la tarda per tal de minimitzar les molèsties al veïnat, als comerços i als establiments en general. A més, en els carrers amb més concentració comercial la neteja es farà els diumenges a partir de les 9 del matí.<br />L’actuació de neteja intensiva de l’illa de vianants del Centre Vila es realitzarà amb 4 operaris i s’utilitzaran escombres, raspalls i altres eines manuals per tal d’arrencar els elements adherits al paviment. S’utilitzaran també detergents i odoritzants i maquinària d’alta pressió amb aigua calenta. La neteja comprèn tant el paviment com els elements del mobiliari urbà.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: