Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A peu a Montserrat

El dissabte  20 d’octubre, coincidint amb la romeria de Vilafranca a Montserrat, el Centre Excursionista del Penedès, organitza la tradicional anada a peu a Montserrat.<br />

<br />Enguany per motius de seguretat, i  evitar el perill que representa el  passar per la carretera de molt de trànsit de bon matí i a les fosques, començaran la caminada a la creu de la Pelegrina situada a l’inici de la carretera de les Cabanyes a l’hora de costum, les 7 del matí. Aquesta caminada coincideix en part amb l’antic camí romeu que seguien els devots  i fidels en el seu pelegrinatge a peu a la muntanya santa, és per aquest motiu,  que  a l’arribar al poble de Piera es passa per un carrer anomenat  carrer del “Camí Romeu”. El recorregut és d’uns 38 Km. i un desnivell positiu acumulat de 1150 metres, que s’acostuma a fer en unes 10 hores efectives, sense comptar les parades. La inscripció és lliure,  només cal ser puntualment, a les 7 del matí a la creu de la Pelegrina per iniciar la caminada. El retorn anirà a compte de cadascú. Cal portar calçat lleuger i còmode, roba impermeable per cas de pluja i d’abric, esmorzar i dinar de motxilla, alguna cosa per anar picant, cantimplora amb aigua, i també és aconsellable portar llanterna per la primera hora del matí. L’ hora prevista d’arribada a Montserrat serà a les 7 de la tarda, aproximadament.<br /><br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: