Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subirats promociona l’ús dels codis QR

Coincidint amb la verema, durant tot el setembre i fins a mitjans del mes d’octubre, a Subirats s’ha preparat tota una sèrie d’activitats per tal de poder seguir en primera persona aquest procés. <br />

Sota el títol "Viu la Verema a Subirats, Capital de la Vinya", el Patronat de Turisme de Subirats convida a la seva pàgina web, www.turismesubirats.cat, a participar d’aquesta experiència. <br />
A més, per animar la participació, el Patronat sortejarà premis mitjançant la consulta dels codis QR que hi ha situats als diferents punts d’interès i establiments turístics de Subirats, mitjançant la xarxa social ZasQR. Per tenir opcions de guanyar només caldrà visitar i participar en el màxim d’activitats de la verema a Subirats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: