Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca demana coordinació entre Vilafranca i el Consell Comarcal

<br />La plataforma ha tramès un comunicat  al respecte de les declaracions de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, a Ràdio Vilafranca el passat divendres 14 de Setembre.<br />

La Plataforma, en una reunió amb l’alcalde celebrada dos dies abans d’aquestes declaracions,  expressava la preocupació per la situació de precarietat de moltes famílies de l’Alt Penedès. No només en qüestions com l’habitatge, sinó també amb l’alimentació, el pagament de les factures de subministraments bàsics, o medicaments.<br />Les persones que requereixen de suport social per a alimentació bàsica de la seva família i que són de fora de Vilafranca no poden fer us del “Rebost Solidari” i ho han de fer de “Càrites”, entitat que clarament està saturada i no pot oferir el suport necessari.<br />La Plataforma considera inadmissible que dins de la comarca hi hagi famílies que tenen més ajuts i suport que d’altres i demanen a Pere Regull i al Consell Comarcal de l’Alt Penedès que unifiquin les prestacions en aliments que reben tots els penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: