Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Hi torna a haver problemes amb tarracoticket

Avui s’han tornat produir problemes amb la venda de les entrades pel concurs de castells de Tarragona, tot i que finalment s’han exhaurit.<br />

<br />Aquest dimarts al matí, a les 9, s’havia anunciat que es tornarien a posar a la venda les entrades pel 24è Concurs de Castells de Tarragona, que se celebrarà els dies 6 i 7 d’octubre, a través del web tarracoticket.cat.<br />El cert, però, és que mitja hora abans de l’hora anunciada molta gent ja ha pogut fer les seves compres, mentre que en canvi a partir de les 9 del matí el servidor ha començat a notar els efectes de la forta demanada, deixant molta gent sense la possibilitat d’aconseguir entrades, o obligant en algun cas a esperar més de mitja hora davant de l’ordinador fins a aconseguir-les.<br />Al migdia la pàgina anunciava que les entrades ja s’havien esgotat. Recordem que les entrades es van posar a la venda inicialment el passat dijous, però el web es va saturar i gairebé era impossible poder entrar-hi. De fet, només uns 500 afortunats van ser capaços d’adquirir les seves localitats.<br />Davant aquest panorama, l’Ajuntament de Tarragona va decidir paralitzar la venda fins aquest dimarts. També es va comunicar que s’augmentaria la capacitat dels servidors per tal que aquests problemes no es reproduïssin i tothom pogués comprar les seves entrades sense problemes. Malgrat això, el cert és que aquest matí, els problemes per entrar a tarracoticket.cat han continuat sent greus i fer totes les passes per a adquirir les localitats, encara més. Si bé és cert que algunes persones sí han pogut adquirir les localitats, també hi ha moltes que han expressat mitjançant les xarxes socials que portaven hores fent l’intent sense aconseguir-ho.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: