Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contribució dels Xicots a Ressò

El passat 11 de setembre es va aconseguir recollir 4.200 kilos d’aliments bàsics en una acció promoguda pels Xicots de Vilafranca, el Rebost Solidari de l’Ajuntament, Obra Social de Caixa Penedès i la Creu Roja., per a la gent més necessitada de Vilafranca.<br />

A la plaça de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès, des de les 11 del matí, i fins acabar la diada castellera de la commemoració del 30è aniversari dels de la camissa vermella, una furgoneta de la Creu Roja feia de rebost per les aportacions que feia la gent que s’hi apropava a la plaça per gaudir dels castells vermells.<br />Aquestes més de 4 tones d’aliments bàsics van ser d’aportacions d’empreses privades i de particulars.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: