Un menú a 2,10€
Un restaurant de Sant Sadurní d’Anoia celebra el seu30è aniversari amb un menú del dia a 2,10 euros.<br />
<br />L’empresa penedesenca de gastronomia i restauració Cal Blay està d’enhorabona. Aquest dilluns ha fet 30 anys que van obrir les seves portes i per celebrar-ho durant la setmana el menú del dia serà el mateix que van tastar els primers clients de Cal Blay l’estiu de 1982. I al mateix preu que l’any 82. El menú del dia del restaurant Cal Blay tenia un preu de 350 pessetes i això, en euros, és el preu del menú que es pot tastar durant aquesta setmana al restaurant santsadurninenc. Per 2,10 euros els comensals podran triar entre sis plats de primer i sis plats de segon. Els postres, el vi i el pa també estan inclosos. El menú inclou plats típics com l’amanida catalana, la butifarra amb mongetes i la crema catalana amb carquinyolis que ja pràcticament no es troben en els restaurants. <br />Entre els primers plats a escollir també hi ha l’entremès amb ensaladilla i la truita camperola i entre els segons destaquen els peus de porc amb patata i pèsols i el pollastre de pagès rostit amb prunes i pinyons. Dilluns el restaurant va estar ple de gom a gom, amb dos torns on prop de 200 persones van poder gaudir d’aquest menú per tant sols 2,10 euros. En total, es calcula que durant la setmana passaran unes 800 persones pel restaurant Cal Blay Vinticinc de Sant Sadurní d’Anoia.<br />