Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recurs de CIU contra el nomenament d’un alt càrrec del PSC com a tècnic de l’ajuntament de Sant Sadurní

La cap de llista i portaveu de CIU a la capital del cava, Maria Rosell, ha anunciat que han presentat un recurs de reposició contra el decret d’alcaldia que nomena Ferran Pedret com a nou cap de Recursos Humans de l’ajuntament de Sant Sadurní. <br />

Recordem que el PP sadurninenc va ser el primer grup a denunciar aquest nomenament que qualificaven d’arbitrari i donaven a conèixer que Ferran Pedret és viceprimer secretari del PSC de Barcelona i secretari de moviments socials.

El grup municipal convergent argumenta el recurs a aquest nomenament, fet en caràcter d’urgència, en base a dos incompliments legals. Un d’ells fa referència a la prohibició d’incrementar les plantilles dels consistoris durant aquest 2012, com argumenta Maria Rosell.

A l’igual que va apuntar el PP, els convergents pensen que el procediment legal més correcte en aquests casos és el de "càrrec de confiança".

La cap de llista de CIU, Maria Rosell, també ha criticat el "malbaratament de recursos públics" en temps de crisi, que ascendeix a 55.000 euros anuals.

CIU tampoc s’ha estalviat criticar la complicitat del soci de govern, ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: