Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’augment de la temperatura afavoreix l’us de les piscines d’estiu

A Vilafranca, després de passar dos estius sense disposar de piscina descoberta aquest estiu la població ha anat redescobrint aquest equipament que s’ha renovat totalment.

A més en dies com els que es viuran aquesta semana amb temperatures especialmente elevades i en plena onada de calor, són força les persones i famílies que pensen en la piscina com un bon espai on suportar la xafogor. La familia Linares Fuster és valenciana però fa cinc anys que viuen a Vilafranca. Estan molt satisfets amb la nova piscina d’estiu. Per les característiques del seu fill, ros i amb pell molt clara, tenen clar que cal seguir les recomanacions de prevenció davant l’onada de calor. L’increment de les temperaturas fa també que moltes famílies busquin un lloc refrescant com la piscina per pasar les hores de més calor. D’altra banda també tene altres remeis per la calor. L’aigua de la piscina i les possibilitats de jugar-hi fan que , sobretot els nens, trobin una manera perfecte de suportar les fortes temperatures de l’onada de calor.<br /><br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: