Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots fan la clàssica de 8 a Gràcia en un cap de setmana pletòric

Els Xicots de Vilafanca han tingut un cap de setmana intens i molt profitós a nivell casteller.

Aquest diumenge al barri barceloní de Gràcia van fer la seva millor actuació de l’any, descarregant el primer 3 de 8 de la temporada. Els vermells van completar la segona clàssica de 8 del seu historial, la primera datava a l’any 2005 a Lleida. En aquesta ocasió, a Barcelona, van obrir amb un treballat 4 de 8. El van assolir al segon intent i era el tercer de la temporada. A la segona ronda van alçar un bonic 3 de 8, castell que ja van carregar a la diada de Màrtirs i que no descarregaven des del 31 d’agost de 2009. A la tercera ronda van segellar la segona clàssica descarregada en la història dels veremells amb una prometedora torre de 7. Castell que han rebaixat de pes per tal de pujar-lo un pis més per festa major. <br />El dissabte a la tarda Vallmoll els Xicots havien fet la torre de 7, el 5 de 7 i el 3 de 7 amb l’agulla.  I diumenge a la tarda va ser el torn de Castellbisbal on van tornar a descarregar el 3 de 8, el segon del dia. És la primera vegada que els vermells aixequen dos 3 de 8 el mateix dia. <br />També van completar la torre de 7, la tercera en dos dies, el 7 de 7, quart de l’any i primer de la colla fora de Vilafranca. <br />En total els de Cal Noi-Noi han fet sis construccions de la gamma de 8 i tres més de la gamma alta de 7, tot plegat en una marató sense precedents.<br />Aquesta setmana els Xicots assajaran, com és habitual, el dimecres i divendres a Cal Noi-noi. La setmana vinent, dilluns 27, faran assaig especial de folres amb el clar objectiu de recuperar la torre de 8 de cara a les diades del 29 i 31 d’agost. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: