Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diversons programarà 2 concerts a Sant Sadurní

El programa Diversons de l’Obra Social "la Caixa" aterrarà aquest setembre a Sant Sadurní, en col•laboració amb l’Ajuntament, per oferir dos nous concerts que fomenten la integració de les cultures a través de la música. <br />

Nakany Kanté, a ritme de afro-fusió, i Gafieira Miúda, amb la seva samba brasilera, oferiran dos concerts gratuïts en el marc de les Fires i Festes de Sant Sadurní, els propers 8 i 9 de setembre.

Nakany Kanté, una cantant que conserva amb la seva aguda i penetrant veu els registres de la música mandinga, actuarà el dissabte 8 de setembre a dos quarts de 8 del vespre, al carrer Raval. I Gafieira Miúda portarà la seva música originaria del Brasil el diumenge 9 de setembre, a la 1 del migdia, a la Plaça de l’Ajuntament.

Després de set edicions, el programa Diversons ha acollit a gairebé un centenar de bandes que han actuat per tota Espanya, seleccionades a partir de 2.000 propostes musicals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: