Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Subvencions per a activitats de salut

L’Ajuntament de Vilafranca obre una convocatòria per a aconseguir subvencions per activitats relacionades amb la salut.

<br />
L’Ajuntament de Vilafranca ha aprovat la convocatòria pública d’ajuts i subvencions, mitjançant convenis, a les entitats privades sense ànim de lucre, la missió fonamental de les quals estigui relacionada amb la salut de les persones, en l’àmbit de la promoció d’hàbits saludables o la prevenció de malalties, a nivell local. El període de sol·licitud dels ajuts i subvencions estarà obert fins al dimarts 31 de juliol de 2012.<br />Les sol·licituds per demanar els ajuts es poden recollir i presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Casa de la Vila, a la planta baixa de la Casa de la Vila, en horari de matins.<br />També es poden trobar a l’apartat de tràmits de la pàgina web municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: