Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe ofereix bitllets combinats per a visitar les Caves Freixenet a Sant Sadurní

Aquest títol, inclou el viatge d’anada i tornada en tren i la visita a les caves Freixenet. El preu del bitllet combinat és de 10 euros l’entrada general a partir de 4 anys, i de 8 euros per a grups de més de 25 persones i majors de 60 anys.<br />

Aquest bitllet combinat està disponible des de qualsevol de les estacions de Rodalies de Catalunya, així com també a les estacions de: Torredembarra, Altafulla, Roda de Barà, Salomó, Valls, Vilabella, Port Aventura, Salou, Cambrills, Vila-seca, Tarragona i Reus. Des d’aquestes estacions, poden enllaçar els serveis dels trens Regionals de les línies R13, R14, R15 i R16 a Sant Vicenç de Calders per arribar fins a Sant Sadurní. <br />La visita enològica recorre la part antiga de les caves on s’explica el procés d’elaboració del cava i com les noves tecnologies s’han anat incorporant al seu procés d’elaboració, i després es fa un ràpid passeig per les darreres ampliacions de les caves on conviuen tradició i tecnologia punta. Pels majors de 18 anys, s’inclou l’accés a la sala de degustació on es poden gaudir dels diferents caves de la casa Freixenet.<br />L’accés a les caves Freixenet es realitzarà dins de l’horari habitual de visites durant el dia de validesa del bitllet, sol·licitant prèviament reserva de dia i hora de visita a les caves. Es pot fer trucant per telèfon a Freixenet o via correu electrònic a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: