Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nit Bus entre Vilafranca i Sant Sadurní, els feiners

La Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament va aprovar dimecres una resolució, a proposta del PSC, per tal que es restableixi el servei de bus nocturn entre Vilafranca i Sant Sadurní, els dies feiners.

La resolució va comptar amb el suport del PSC, PPC, ICV-EUA, ERC i Ciutadans i el vot en contra de CIU.

El diputat vilafranquí Roberto Labandera va defensar la proposta i va denunciar que el Govern ha incomplert la resolució de l’1 de març que instava al Govern a estudiar i establir un sistema alternatiu a la supressió del bus nocturn per tal d’atendre la demanda de transport durant els dies feiners.

La resolució aprovada insta el Govern "a restablir, en el termini màxim d’un mes, la línia del NITBUS N40 entre Vilafranca i Sant Sadurní" i "adaptar l’oferta del transport públic per tal d’atendre de forma eficient les possibles variacions de la demanda d’usuaris".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: