Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds completen la tripleta a Torredembarra

Els Verds han completat la tradicional ruta castellera del Baix Gaià amb un balanç molt positiu de cara a la propera actuació, a Mataró.  <br />

Dissabte, a Torredembarra, els vilafranquins van obrir la diada amb el 4 de 8 amb l’agulla i a la segona ronda van descarregar el tercer 4 de 9 amb folre de la temporada. A la tercera ronda va ser el torn del 3 de 9 amb folre i per acabar, van descarregar el pilar de 7 amb folre.

Ahir diumenge els Castellers de Vilafranca van actuar a la Diada de les Cultures d’Altafulla. Van obrir la diada amb una torre de 8 amb un folre molt reduït, una clara prova de cara a pujar-la un pis més el proper diumenge a les Santes. A la segona ronda, i després d’una llarga espera, els de Vilafranca van descarregar el 4 de 8 amb l’agulla i, a la tercera, el 3 de 9 amb folre. A la ronda de pilars, van descarregar el de 7 folrat.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca serà aquest diumenge, a les Santes de Mataró, amb l’objectiu de descarregar el primer gamma extra de la temporada, la torre de 9 amb folre i manilles. Davant d’aquest repte, la junta tècnica de la colla demana a tots els castellers i afeccionats que assisteixin als tres assaigs d’aquesta setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: