Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cremen dos incendis, un a Castellet i la Gornal, i l’altre a Olivella, al Garraf

A 2/4 de 5 de la tarda s’ha declarat un incendi forestal a Castellet i la Gornal. Ara mateix hi ha un segon focus a Olivella, al Garraf. En total, hi treballen 34 dotacions de Bombers de la Generalitat i 5 mitjans aeris. Aquest segon focus a Olivella està totalment allunyat de l’incendi de Castellet.

El primer incendi s’ha declarat cap a 2/4 de 5 de la tarda i manté tallada la carretera BV-2112. Segons els Mossos de moment no s’ha hagut de desallotjar cap habitatge tot i que hi ha una urbanització que queda a prop de la zona. Protecció Civil ha rebut 120 trucades relacionades amb l’incendi. L’avís s’ha rebut a les 16:34, segons informen els Bombers, i l’incendi crema en dos focus. Un està situat al cim de la muntanya, sobre el pantà de Foix, i l’altra, entre els municipis de Torrelletes i Vilanova. El foc s’ha originat en un indret proper a la carretera BV 2115, al quilòmetre 9 i mig.<br />El problema ara per ara és que bufa el vent i cal veure com evoluciona el foc perquè els efectius dels bombers puguin controlar-lo.
<div></div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: