Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds tocant el cel

Les imatges de l’actuació dels Castellers de Vilafranca envoltats de gratacels han donat la volta al món.

Segurament el principal cop d’efecte mediàtic del viatge dels Castellers de Vilafranca a Nova York ha estat la primera actuació, a la terrassa del Rooftop. Les imatges de les seves construccions envoltades de gratacels, han estat notícia a casa nostra, però també a mig món, i en especial als Estats Units.  Ha estat la primera vegada que s’ha descarregat un quatre de vuit a Nord-Amèrica, i dalt d’un gratacels. El president de la colla, Josep Cabré, ens comentava avui la repercussió que ha tingut aquesta actuació. Aquest dijous els Castellers van actual al Central Park de Nova York, on hi van tornar a fer la torre de set, a més del 4 de set amb l’agulla i del cinc de set. D’altra banda han coincidit en el primer acte protocolari del president de la Generalitat, Artur Mas, a Nova York, alçant un pilar de cinc. I tornaran a coincidir aquest dissabte. Els Castellers de Vilafranca estan molt satisfets de la rebuda que han tingut a la ciutat dels gratacels.  El dissabte a la tarda han previst celebrar la revetlla de Sant Joan amb la Catalana Association of Amèrica, i desprès serà l’hora del retorn. L’arribada a Vilaftranca es produirà dilluns al matí.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: