Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dinamització comunitària a l’Espirall

La dinamització comunitària per a l’ocupació de l’Espirall arrenca amb la implicació dels agents socials del barri.

<br />
El pla de dinamització comunitària per a l’ocupació al barri de l’Espirall ha començat el seu recorregut amb bones sensacions. La participació i implicació d’entitats, centres públics i veïns i veïnes fa augurar que els resultats del pla siguin positius. El pla s’inclou dins de la Taula per l’Ocupació de l’Espirall, que busca definir, acordar i presentar en un document les accions que s’han de desenvolupar per a fomentar l’ocupació entre les persones que es troben en situació d’atur al barri. De moment, s’ha constituït un Grup d’Ajuda Mútua i el voluntariat per l’ocupació.<br />L’Anna Carbonell és la responsable dels programes d’ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca i comenta que els participants estan engrescats.

Dijous al vespre, tenia lloc al local d’Antena Espirall una primera reunió de les persones que participaran en el voluntariat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: