Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Contes per infants a l’EVA

"Contes per menjar", del narrador Joan Boher, acosta històries tradicionals per els més petits al Claustre de Sant Francesc

Transformat en el xef Joan Ferran, el narrador Joan Boher portava dins del cicle EVA el seu espectacle "Contes per menjar". Tot just abans de començar ens explicava que la seva proposta vol fer tastar amb les orelles algunes de les històries més tradicionals i conegudes, però amb el seu toc personal i pensades per a un públic tant especial i exigent com l’infantil.
Va començar amb el conte dels ditets, i implicant ja al públic, per seguir després amb en Jack i la mongetera i per exemple també la caseta de xocolata. Els més petits, acompanyats de pares i mares, van poder gaudir de les històries d’aquest narrador en un marc tant especial com el Claustre de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: