Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas presenta Tocats pel foc

Després de la presentació oficial a Barcelona, aquesta serà la segona cita que té el cantautor pendesenc amb els seus seguidors. Serà avui divendres a dos quarts d’onze a l’Auditori Municipal i tancarà la programació professional d’espectacles.

Tocats pel foc és una de les obres més humanes, sinceres i ideològiques de Manuel de Pedrolo. Ara, el cantautor Cesk Freixas ha decidit recuperar-la i convertir-la en el títol del seu quart disc: per la vigència de les paraules que conté i per la memòria d’un dels escriptors catalans més importants. El nou disc de Cesk Freixas compta amb els arranjaments i la producció musical de Víctor Nin, guitarrista del grup des de l’any 2006. D’aquesta manera, Tocats pel foc es converteix en la proposta més càlida i orgànica de la carrera del cantautor penedesenc. Agafant les referències de la música d’autor anglosaxona, s’acosta a terrenys que es mouen entre el pop i el rock acústic. Ho fa per explicar, de manera crua, senzilla i directa, les històries que ens remeten a la bona companyia. Però també aquelles que, per la contundència de la realitat que vivim, ens posen en estat d’alerta.
 

Cesk Freixas, nascut a Sant Pere de Riudebitlles l’any 1984, va iniciar la seva activitat com a cantautor el 2004. Des d’aleshores, ha editat quatre treballs discogràfics i ha fet més de 700 actuacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: