Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tallat el camí que uneix Can Catassus amb Can Codorniu a partir de demà per asfaltar-lo

El camí que uneix l’agregat rural de Can Catassus amb Can Codorniu, a Sant Sadurní, romandrà tallat entre els dies 9 i 15 de maig, per dur a terme les obres d’asfaltar-lo.

Els primers dies es faran les obres de preparació del camí, que es preveu que s’asfaltarà el dilluns, per la qual cosa s’intentarà deixar-lo obert al trànsit durant el cap de setmana.<br />Hi haurà, per tant, tanques que impediran el pas de vehicles a l’entrada a Can Catassus, al costat cases noves; a l’ encreuament entre el camí de Can Catassus i la passera del riu, cap a Can Codorniu; a la cruïlla de Can Codorniu amb el camí amb moll de càrrega de l’edifici nou i en direcció a Mercadona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: