Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní rep un reconeixement per la seva tasca de reciclatge d’escombraries

El passat 4 de maig el municipi de Sant Sadurní va rebre de mans de Josep Maria Tost, Director de l’Agència de Residus de Catalunya, un reconeixement per haver desenvolupat una òptima gestió dels residus municipals i haver assolit uns bons resultats en la recollida selectiva.

Va recollir el diploma el Regidor de Medi Ambient, Albert Prat, que va assistir a l’acte acompanyat pel tècnics de Medi Ambient, Jordi Gual.<br />El reconeixement es feia a aquells municipis de Catalunya que ja han assolit uns objectius de reciclatge superiors al 55% i que a més tenen una generació de residus inferior als 1,4 Kg/persona/dia. Sant Sadurní és un dels municipis que es troba per sobre d’aquest llistó i, tal i com reconeix l’Agència de Residus de Catalunya, és una població compromesa amb la lluita vers la problemàtica dels residus i la preservació del medi ambient.<br />Aquesta distinció es va lliurar en el marc del II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, una jornada de debats sectorials organitzada per les Xarxes i grups de treball Residu Zero. L’Estratègia Catalana Residu Zero la conformem una sèrie de municipis, universitats, empreses i societat civil catalana que s’han agrupat amb l’objectiu d’assolir els màxims nivells de recollida selectiva i la mínima generació de residus. En aquesta línia, i sota el títol de "Residu i emissió Zero", diverses regions i ciutats del món treballen amb la voluntat de desplegar processos de canvi i impulsar mesures polítiques, tècniques, i econòmiques que permetin assolir aquesta fita.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: