Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palma XII inaugura demà l’exposició Hernández Pijuan, una mirada

La mostra recull obres de l’artista barceloní Joan Hernández Pijuan des dels anys setanta i fins al 2005, l’any de la seva mort. Hernández Pijuan és un dels pintors més interessants de l’àmbit artístic nacional de la segona meitat del segle XX i la galeria vilafranquina Palma XII va acollir la seva obra en diverses ocasions.

Han passat més de vint anys de la seva primera exposició a Vilafranca i l’interès i la fascinació per la seva vida i obra continuen vigents i són objecte de contínues revisions, ja sigui en exposicions com en catàlegs i publicacions.<br />El fill de l’artista, Joan Hernández, ha preparat l’exposició aquesta setmana i definia així la figura del seu pare.
 

Hernández explica que el seu pare va evolucionar amb la seva obra però sempre hi havia al darrera una reflexió profunda sobre l’espai i els colors.

L’exposició "Hernández Pijuan, una mirada" reuneix una quinzena d’obres, sobre tela i paper, realitzades entre els anys setanta i 2005, de les que destaca, per exemple, l’obra "Ametllers en flor" de 1995. La mostra es podrà veure fins al trenta de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: