Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inscripcions per a l’Orquestra dels Goigs a Sant Fèlix

Els Administradors de la Festa Major, el Servei de Cultura de Vilafranca i els directors i directores dels Goigs obren convocatòria per als músics que vulguin formar part de l’orquestra dels Goigs de Sant Fèlix. <br />

Es necessiten intèrprets de violí, violoncel, contrabaix, flauta travessera, clarinet, trompeta, trombó i d’orgue.

Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure fins el 15 de juny al Servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet o per internet a través de la web de l’Ajuntament, www.vilafranca.cat.

Els Goigs a Sant Fèlix 2012 tindran lloc a la Basílica de Santa Maria, del 22 al 30 d’agost, en finalitzar la Novena.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: