Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Nova variant a Mediona

Mediona ha inaugurat la variant que elimina gran part del trànsit rodat que passava per dins els nuclis de població.

<br />El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el vicepresident tercer, Josep Llobet, juntament amb l’alcalde de Mediona, Servand Casas, van inaugurar aquest dissabte al migdia la connexió entre les carreteres BV-2136 i la C 244, a Sant Pere Sacarrera, al terme municipal de Mediona. Es tracta d’una actuació integral, finançada al cent per cent per la Diputació de Barcelona, que suposa una millora significativa de les condicions de seguretat i la qualitat de vida per als habitants del nucli de Sant Pere Sacarrera, que ja no conviuran amb gran part del trànsit rodat que passava per dins del poble. La nova carretera té uns 8 metres d’amplada i aproximadament un quilòmetre de longitud. Les interseccions, a l’oest amb la carretera BV-2136 i a l’est amb la C-244, s’han resolt amb rotondes per tal de permetre una maniobra còmoda dels vehicles pesants. La nova via s’ha integrat al territori amb les mesures ambientals i paisatgístiques adients per minimitzar l’impacte ambiental. S’han pres mesures per afavorir la recolonització natural de les zones afectades i per disminuir l’increment de soroll i l’efecte barrera que pugui causar el nou vial sobre la fauna. Per facilitar el pas segur dels vianants i els ciclistes entre el nucli de Snat Pere i l’espai obert que queda al costat de la població s’ha construït una passarel.la per sobre de la nova connexió i un camí lateral. El cost total de l’obra ascendeix a 3’6 M€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: