Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entrades del Concurs de Castells costaran 12€, i s’han entrat com a novetat algunes construccions com ara el cinc amb agulla

El preu de les entrades passen de 4 a 12€ per cada un dels dies del concurs, per dissabte i per diumenge. Tot i que per 20 euros es podrà aconseguir un abonament per als dos dies.

Un altra de les novetats és que enguany no estaran numerades, com si va passar fa dos anys, i daquesta manera el púbic es podrà ubicar estratègicament a la plaça.
Serà una de les novetats del certamen d’enguany que també presenta algunes novetats tècniques. Pel que fa als aspectes purament castellers, s’ha donat a conèixer la taula de puntuacions que ha experimentat modificacions respecte edicions anteriors. Una de les més destacades és que la diferència entre els castells descarregats i carregats passa del 20 al 25 per cent, amb la intenció de potenciar -encara més- que es completin els castells. D’altra banda, s’incorporen a la taula construccions com el set o el cinc amb l’agulla que, tot i que ja s’havien fet, no estaven valorades.

Altres novetats són que les construccions carregades es puguin tornar a intentar o que en una mateixa actuació no es puguin fer més de dos castells amb el pilar al mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: