Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’argentí Juan José Becerra presenta a Vilafranca el seu cinquè llibre, el primer editat a l’estat espanyol, per l’editorial Candaya

Aquesta editorial amb seu a Avinyonet del Penedès ha estat la responsable de fer arribar a casa nostra "La interpretación de un libro", el darrer treball d’una de les figures més destacades de la literatura argentina contemporània, Juan José Becerra.

El mateix Becerra ha estat a Vilafranca per tal de presentar aquest llibre, la seva cinquena novel·la i la primera que es publica a l’estat espanyol. Ha passat per els estudis de Ràdio i Televisió de Vilafranca per tal d’explicar aquest seu nou llibre. "La interpretación de un libro" és una història sobre l’experiència de la lectura i de la escriptura, però també una intensa i estranya història d’amor.
El fet que l’editorial sigui penedesenca ha facilitat que aquesta primera presentació es faci a Vilafranca. Olga Martínez, l’editora, explicava que el manuscrit de la novel·la els va arribar de la mà d’un amic comú, professor de literatura a la Universitat de les Andes. Apunta que des del primer moment van tenir clar que era una molt bona novel·la

Amb la presentació del llibre a Vilafranca, Becerra inicia una ruta que el portarà a Barcelona, Bilbao i Madrid.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: