Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AP secunda la vaga d’ensenyament en un 25%, segons CCOO

La vaga d’avui a l’ensenyament en contra de les retallades ha aconseguit unir els sindicats de professors, les associacions de pares, els alumnes i els moviments de renovació pedagògica de tot l’Estat. <br />

Amb el lema "22M: aturem l’espoli de l’educació, la convocatòria afecta tots els nivells educatius des de les llars d’infants fins a les universitats, amb un seguiment desigual.

A mig matí, fonts de CCOO xifraven el seguiment de la vaga a la nostra comarca en el 25%, fent bones les previsions inicials. Ensenyament situa la incidència a les comarques de Barcelona en el 23’3%.

El delegat d’ensenyament de CCOO al Penedès, Lluís Bistuer, denuncia que les retallades salarials i de condicions laborals del professorat retorna l’educació a la situació que vivia 30 anys enrera.

Segons els sindicats, amb l’increment de la jornada lectiva del professorat es destrueixen milers de llocs de treball necessaris.

Bistuer critica per igual les mesures d’ajust impulsades pel Ministeri d’Educació i per la Conselleria, perquè plegades deixen una situació lamentable.

A l’escola concertada no se segueix la convocatòria de vaga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: