Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca signa conveni amb quatre comunitats de propietaris per instal·lar ascensors

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat pel regidor d’Habitatge, Josep M. Martí, ha signat aquest dimarts convenis amb els representants de quatre comunitats de propietaris d’edificis plurifamiliars de la vila per subvencionar part del cost de la instal·lació d’un ascensor a la finca.

Concretament, la subvenció municipal és del 20% del pressupost de l’actuació. En aquesta ocasió, els nous ascensors instal·lats estan situats als edificis de la plaça de l’Abat Blanch, 1, i de la plaça de Pau Casals, 14; també al carrer de l’Arboç, 14, al carrer de Tossa de Mar, 37, i al passeig Rafael Soler, 34. La instal·lació d’aquests ascensors beneficiarà un total de 48 famílies. En alguns casos les obres ja han finalitzat, en d’altres ja estan en curs i en un cas a punt de començar.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: