Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fil·loxera comença els cursos de foc per tothom que vulgui participar a la Festa

L’Associació Festa de la Fil·loxera ha preparat diverses sessions per dur a termes els cursos de Formació dels Consumidors Reconeguts com a Experts. Aquest curset l’hauran de superar totes aquelles persones que vulguin participar a la Festa de la Fil·loxera o a qualsevol acte de foc on hi participin els elements de l’Associació.

Pels participants a la Festa de la Fil·loxera infantil també hi ha dos cursos programats. En aquest cas, els pares o tutor legal dels menors també hauran de fer el curs, participin o no a la Festa de la Fil·loxera. A aquests cursos només hi podran participar els socis de l’Associació Festa de la Fil·loxera.<br />Els cursos es faran els divendres i dissabtes dels mesos de maig i de juny, al Casal d’Entitats al carrer de Marc Mir. Els divendres començaran a les set de la tarda i, els dissabtes, a les dotze del migdia. La durada del curs serà, aproximadament, d’una hora i mitja i les inscripcions començaran mitja hora abans. <br />Cal enviar un correu electrònic a indicant les dades personals i quin dia es vol fer el curs. Si no hi ha un mínim de 10 inscrits per una sessió, aquesta se suspendrà i s’avisarà als ja inscrits.<br />Els dies dels cursos pels adults seran els dies 11 i 12, i 25 i 26 de maig i 1 i 2 de juny. Pels participants en la Festa de la Fil·loxera Infantil es ferien els dies 12 de maig i 2 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: