Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada macro-networking a Vilafranca

Grera.net, coneguda com el ‘facebook de les empreses’, i l’Ajuntament de Vilafranca, a través del centre Àgora, presenten el primer macro-networking del Penedès, que acollirà l’Auditori de Vilafranca el proper 15 de maig.

L’objectiu d’aquest macro-networking és aconseguir que les empreses participants aconsegueixen més de 60 contactes empresarials en un sol dia, i ajudar-los a impulsar els seus negocis, demostrant que el món on-line i l’off-line estan més units que mai. Josep Alberti, fundador de la xarxa per a empreses Grera.net i responsable de coordinació de l’acte, explica les diferències d’aquest acte, en comparació d’altres experiències viscudes a Vilafranca. L’objectiu del macro-networking per les empreses participants no passa tan per la venda directa sinó per  treure’n el màxim profit optimitzant costos i temps.  El macro-networking ‘Com aconseguir +60 contactes per la meva empresa en una jornada’ té un format de trobada d’entrevistes curtes i bidireccionals entre tots els participants. A cada entrevista les empreses han d’exposar de forma breu, clara i concisa què fan i quines oportunitats de col·laboració existeixen entre ambdues parts, cercant possibles cooperacions comercials. Així per només 30€, amb els àpats inclosos, i en sol dia, els empresaris participants podran conèixer un mínim de 60 altres participants de forma organitzada.<br />La jornada, on es preveu l’assistència d’unes 100 empreses i en la que es faran un mínim de 6.000 entrevistes, comptarà també amb la col·laboració i suport de la UEP, l’ADEG, o la Mancomunitat Penedès Garraf, entre d’altres.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: