Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha començat la setmana de la gent gran de Vilafranca, que tindrà com a acte culminant el berenar de dissabte a la tarda

El pregó que va oferir Telm Huguet al saló de sessions de la casa de la vila obria dilluns aquesta setmana de la gent gran a la capital de l’Alt Penedès.

Al llarg de tots aquests dies s’han preparat un ampli ventall d’ofertes lúdiques i culturals amb la voluntat principalment d’oferir a la gent gran de la vila un màxim d’activitats que els resultin atractives.<br />La regidora de Serveis Socials i de la Gent Gran de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramona Suriol, destacava precisament que la voluntat era promoure aquest envelliment actiu de gran part de la població. I posar també de manifest el fet que molts d’aquests avis i àvies continuen avui donant un suport vital a les seves famílies i per tant a la societat.
Entre les moltes activitats, una de les més multitudinàries és el berenar que es farà dissabte a la tarda al pavelló firal. Unes 700 persones participen en aquesta festa de la gent gran i homenatge a les parelles amb més de 50 anys de convivència.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la participació de la gent gran de la vila per tal que surtin i participin en el màxim d’activitats. Aquest dimecres, per exemple, a l’Auditori Municipal hi ha una exhibició de balls de saló; dijous hi ha una ballada de sardanes al Molí d’en Rovira i divendres teatre a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: