Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els pares d’infants amb TDAH s’han de cuidar per poder cuidar els fills

<br />Aquesta és la tesi que el psicòleg Ignasi Molina va transmetre als pares participants al col·loqui organitzat per TDAH PENEDÈS, l’Associació de familiars i afectats pel Trastorn de Dèficit d’Atenció amb o sense Hiperactivitat, dissabte per la tarda. <br />

Pensat bàsicament per als pares i mares, aquest segon col·loqui va servir per aprofundir en temes de suport social per a les famílies que havien sorgit en la primera trobada, celebrada el febrer passat.

El psicòleg Ignasi Molina recomana als pares no exigir-se més del compte i no oblidar els altres rols que fan a la vida, a banda de ser pares d’un infant amb TDAH.

Els infants amb TDAH manifesten hiperactivitat, xerren i fan soroll, són impulsius, tenen dificultat per seguir les normes, manifesten manca d’atenció i tenen tendència a comportar-se de forma dispersa i desorganitzada. És un trastorn que es manifesta les 24 hores del dia, durant els 365 dies de l’any, i com recorda Molina, esgota molt les famílies afectades.

TDAH Penedès ha encetat aquest any els cafè- col·loqui amb l’objectiu de donar suport a les famílies amb nens i nenes amb aquesta malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: