Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els instruments de corda fregada protagonitzen el concert familiar que va acollir l’Auditori

L’espectacle duia per nom "Cordes Grillades", i anava a càrrec de Brossa Quartet de Corda i La Botzina. Són concerts amb una clara voluntat pedagògica que pretenen sensibilitzar els infants amb el gust per la música i, alhora, fer que l’experiència sigui compartida en família.

<p />

En aquest cas, les cordes estan amanides amb pintures de molts colors per explicar una història d’insectes, ocells, amor i, sobretot, molta música. Un concert familiar que combina la música, la il·lustració i la narració. Els reclams d’ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el pica-soques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès. Toni Cuesta, co-productor i guinista d’aquest espectacle.

Els concert familiars formen part de la programació d’espectacles familiars, que en tota la temporada inclou 8 espectacles organitzats per La Xarxa, 4 concerts familiars, 2 espectacles de dansa i la Pantalla Kanalla organitzada pel Cine-Club.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: