Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els gegants recuperen la Rambla de Sant Francesc en el recorregut de la diada de la vigília de Corpus

El proper 6 de juny en Ferragut i l’Elisenda es donaran cita puntuals a la plaça de la vila per tal de prendre part en la 31ena edició de la Diada de la Vigília de Corpus.

La colla de Gegants de Vilafranca ha presentat aquesta setmana la diada, i el cartell que l’anuncia, que és obra del vilafranquí Oriol Tutusaus. Ell explicava que ha volgut buscar la imatge dels ninots de playmobil ja que el públic de la diada és principalment infantil, però també per que tenen un cert toc tradicional.
Pel que fa a la cercavila, la colla ha decidir recuperar el recorregut tradicional, que passa per la Rambla de Sant Francesc. Roger Santacana explica que ho fan després de les obres que l’han reformat, i que l’any passat no fos tampoc possible. Una altra novetat és que la sortida serà mitja hora abans que l’any passat, a les 6 de la tarda.

D’altra banda, la colla de Gegants de Vilafranca va aprofitar per explicar que el proper 16 de juny actuaran a Holanda, com a representants dels gegants catalans.

De moment, però, la primera cita serà el dimecres 6 de juny, en que com sempre acompanyats de Nans i Capgrossos de Vilafranca en Ferragut i l’Elisenda celebraran la vigília de Corpus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: