Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Chichester Psalms de Bernstein a l’Auditori

El Cor Madrigal i el Cor Xamusia han interpretat conjuntament els Chichester Psalms , la vital i optimista obra de Bernstein.

Aquest diumenge a les set de la tarda continuava la programació professional a l’Auditori Municipal amb la el Cor Madrigal i el Cor Xamusia que presentaven Chichester Psalms, de Leonard Bernstein. Aquesta producció es la segona de la residència del Cor Madrigal a l’Auditori de Vilafranca i suposa la primera col·laboració amb els cors de casa nostra que comptant amb la participació del Cor Xamusia. El director del cor penedesenc, Miquel Benito, explica que un dels moments més curiosos de la interpretació és quan el cor de veus femenines té un segon plano sonor, tal i com va preveure el compositor. D’altra banda Benito aprofitava per valorar de forma molt positiva la col.laboració amb el Cor Madrigal i també per avançar que d’aquí a dues setmanes el Cor Xamusia protagonitzarà a l’Auditori un concert del seu desè aniversari. Malgrat haver estat encarregats per la Catedral de Chichester per a l’edició del 1965 del Southern Cathedrals’ Festival, els Chichester Psalms de Leonard Bernstein van ser estrenats el 15 de juliol del mateix any a la Philharmonic Hall de Nova York. El text està compost per diferents salms de la Bíblia hebrea i part del material que hi apareix està reciclat d’un primer esborrany de West Side Story.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: