Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Vilafranca demana prudència abans de fer inversions a l’edifici dels Trinitaris

Les darreres notícies sobre l’escola Arsenal, que en principi perd dues de les modalitats que impartia, i sobre la futura remodelació de l’edifici dels Trinitaris, on està ubicada, han provocat que el grup municipal del Partit Popular demani prudència a l’equip de govern.

Els populars creuen que cal saber quina és l’aportació que farà la Generalitat de Catalunya a l’escola d’arts i oficis, donada la incertesa que hi ha hagut en altres àmbits "més prioritaris", com ara les llars d’infants. Fins ara, la Generalitat cobria més o menys la meitat del pressupost total de l’Arsenal i l’Ajuntament de Vilafranca n’assumia uns 240.000 euros. Des del PP consideren que, primer de tot, cal assegurar el funcionament de l’escola i saber també què hauran de pagar els alumnes, abans d’embarcar-se en un projecte de remodelació de l’edifici dels Trinitaris. El portaveu del grup municipal Josep Ramon ha explicat també que l’equip de govern s’havia plantejat tancar l’Arsenal pel seu cost i perquè molt alumnes són de fora de Vilafranca. Segons Ramon, això va ser abans de negociar els pressupostos municipals i de veure que l’oposició no estava d’acord amb aquesta possibilitat.
 

Des del Partit Popular volen apostar per mantenir l’Escola d’Arts Arsenal i potenciar la formació professional en general, que consideren que és insuficient a Vilafranca. Però matisen que és imprescindible garantir-ne la viabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: