Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El portaveu de la Generalitat Francesc Homs ha inaugurat les fires de maig destacant la positivitat en temps de crisi

Homs ha arribat a Vilafranca a la una del migdia per inaugurar oficialment les fires de maig del 2012.

En tot moment ha estat acompanyat per l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i la regidora de comerç i turisme Dolors Rius. El secretari general de la presidència i portaveu del govern de la Generalitat de Catalunya ha destacat només arribar al recinte firal el bon ambient que ha captat a les fires.<br />Just després de tallar la cinta inaugural per obrir de forma oficial l’esdeveniment, Homs s’ha dirigit a l’estand de Ràdio Vilafranca i Penedès Televisió on ha estat entrevistat en directe. El portaveu del govern ha felicitat l’emissora de ràdio municipal pels seus trenta anys d’història i ha parlat de les fires en un moment en què la crisi i les retallades són a l’ordre del dia.
 

El portaveu de la Generalitat ha visitat les fires de maig per conversar amb els expositors i conèixer de primera mà tot el que ofereix aquest esdeveniment multisectorial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: