Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge torna Subirats en flor!

Com és tradicional cada diumenge després del Dia de la Mare, les famílies de Subirats estan convocades a guarnir i embellir les façanes dels diferents pobles, nuclis i masies de Subirats.  <br />

Diumenge, d’11 a 1 del migdia, podran recollir el seu lot de plantes a l’Estació Vitivinícola de Lavern. Amb aquest obsequi es reconeix la dedicació i interès mostrat pels subiratencs per la cura del paisatge típicament penedesenc i s’incentiva la cura i l’embelliment del municipi.

En l’última edició del Subirats en flor! hi van participar gairebé 1.000 persones i van recollir els seus lots més de 750 famílies.

El Patronat de Turisme de Subirats vol aconseguir el desenvolupament d’un turisme de qualitat, que valori el paisatge de la vinya i en gaudeixi. Una fita és aconseguir per a Subirats la consideració de "Paisatge de qualitat", repte per al qual cal la complicitat dels pagesos i viticultors.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: