Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció per un delicte de robatori amb intimidació

El diumenge una patrulla de la Policia Local va detenir un individu per la presumpta comissió d’un delicte de robatori amb intimidació.

<br />Els fets es van produir de matinada quan una trucada telefònica, rebuda a les dependències de la Policia Local, informava sobre un individu que es trobava enmig d’un carrer del barri del Poble Nou esgrimint una navalla a dos joves. En arribar al lloc dels fets la policia va comprovar com dos joves tenien retingut el presumpte agressor. Després d’escoltar a les parts implicades en el succés els agents van poder constatar que, minuts abans, l’agressor havia intentat efectuar un robatori fent ús d’unes tisores per intimidar als joves que l’havien reduït. Davant d’aquests fets, els agents van practicar la detenció de la persona implicada en els fets i la van traslladar a les dependències de la Policia Local. La persona detinguda té 28 anys, resideix a Vilafranca.<br /> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: