Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

DaltaBAIX, decebuda per la 1a audiència pública dels Monjos

L’ Associació de veïns daltaBAIX expressa públicament, en un comunicat, la seva decepció després d’assistir a la primera audiència pública que s’ha celebrat a l’ajuntament de Santa Margarida i Els Monjos. <br />

DaltaBAIX explica que les expectatives generades per aquest acte es van frustrar ràpidament al començar amb una relació de més d’una hora de les accions de govern que s’estan duent a terme.

L’associació veïnal entén que aquestes accions ja es difonen trimestralment a la publicació municipal que arriba a totes les cases del municipi i que, amb aquesta llarga exposició, es va treure temps a la ciutadania que es va acostar al ple a intercanviar inquietuds.

A banda del format, DaltaBAIX també creu que no és massa adequat fer l’audiència pública entre setmana, en horari laboral i en l’entorn solemne de la Sala de Plens de l’ajuntament. L’associació proposa com alternativa fer-la un cap de setmana, al migdia o a la tarda, i en dependències municipals o en una plaça del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: