Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

3d9f dels Verds a la diada de Fires, que ha durat només 1 hora

La diada castellera "a l’antiga", sense ordre d’actuació, de les Fires de Maig ha permès veure castells simultanis a Vilafranca i ha escurçat molt una diada que tot i comptar amb 4 colles, els Castellers de Vilafranca els Xicots, la Jove Xiquets de Vilafranca i els Marrecs de Salt, tan sols ha durat una hora. També és remarcable el fet que tots els castells de la jornada han estat descarregats. <br />

A la primera ronda, els Verds han descarregat el 4d8 amb agulla, el segon de la temporada, els Xicots han descarregat el 7d7 i la Jove el 4d7, dos castells que han estat aixecats simultàniament. Els Marrecs de Salt han descarregat, en solitari, el 5d7.

En segona ronda, es va veure el castell més gros de la diada, el 3d9f anunciat per els Verds com a primer castell de 9 de la temporada. Després de desmuntar el peu, el segon va anar amunt i es va descarregar.

El 3d7 descarregat per la Jove i el 5d7 dels Xicots van ser pràcticament simultanis i els Marrecs es van anotar el 4d7 amb agulla.

La tercera ronda va permetre veure el 7d6 amb dues agulles de la Jove de Vilafranca, que va ser gairebé simultani al 4d7 amb agulla dels Xicots, i un 4d7 a càrrec dels Marrecs de Salt. Els Castellers de Vilafranca van estrenar el 7d8.

La ronda de pilars sí que havia estat pactada conjunta i en va sobresortir el pilar de 7 folrat dels Verds, el primer de la temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: