Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

10 anys de Llambrusca

L’Associació Llambrusca celebra els seus 10 anys treballant per fer costat als malalts d’Alzheimer i les seves famílies

Els actes de l’aniversari s’han concentrat en la jornada del 12 de maig, que es farà a Cal Figarot.Al llarg de tot el dia, entre les 9 del matí i les 9 del vespre, en aquest espai es donarà informació sobre la malaltia; hi haurà venda d’artesania i pintures; i un racó de les rampoines on buscar coses que altres no volen però que encara poden ser útils. <br />D’altra banda, al llarg del matí hi haurà un joc de la Oca, un taller de manualitats amb el Casal Llambrusca i entreteniments per la mainada. A la tarda, entre les 5 i les 9 del vespre, hi haurà un acte amb diverses actuacions i una xerrada de la presidenta de Llambrusca, Àngels Cererols, que explicarà els 10 anys de l’associació. S’acabarà amb una xerrada col·loqui en que es plantejaran les eines de què disposen els familiars d’un malalt d’Alzheimer per fer front a la malaltia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: