Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Portes obertes a les escoles bressol de Sant Sadurní i a Espiells

Aquest dissabte, les escoles bressol La Fil·loxereta i l’Espurna faran fornada de portes obertes de cara a la pre-inscripció pel curs 2012/2013, que es farà del 2 a l’11 de maig. La visita als centres es podrà fer de 10 del matí a 2 del migdia. <br />

Dissabte també obre les portes l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rosell i Domènech, ubicada a Espiells. Serà de 10 del matí a 12 del migdia, coincidint amb el lliurament del Premi Eduard Vendrell de treballs vitivinícoles. A l’acte hi assistirà l’Alcalde, Josep Maria Ribas, el president de l’Incavi, Jordi Bort i representants del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: