Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC defensa la zona d’equipaments i la zona verda amb un conjunt d’al·legacions a la modificació del POUM

Els republicans han presentat quinze al·legacions a la modificació del pla d’ordenació urbanística i municipal, aprovada al ple del 28 de febrer per CiU i PSC.

Segons aquesta modificació, es trasllada de la zona esportiva a la muntanya de Sant Jaume gran part de la zona d’equipaments i zona verda reservada al POUM per quan Vilafranca creixi en el futur. Les al·legacions d’Esquerra es basen en que la modificació suposaria un ús irracional del territori, aniria en contra de la preservació dels recursos naturals i fomentaria la dispersió. ERC també defensa no perdre zones d’ús públic com la plaça del Doctor Bonet, que es requalifica per poder-hi construir un equipament.
 

Els republicans presenten una altra al·legació relacionada amb el canvi de qualificació de l’edifici de l’escola Sant Josep, que passa de públic a privat.

Finalment, Esquerra al·lega en relació amb la qualificació de verd privat de Cal Salines.

Segons els republicans, l’aprovació d’aquesta modificació suposaria la pèrdua real de l’única zona verda del barri, trencant el compromís de l’Ajuntament amb el barri d’obrir la zona verda a l’ús públic. Per això sol·liciten mantenir la qualificació actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: