Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els autors penedesencs signaran llibres per Sant Jordi

Serà com a iniciativa del Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i donat l’èxit que la proposta va tenir l’any passat.

Enguany a les parades de llibres i roses que hi haurà a la Rambla de Sant Francesc el dilluns  23 d’abril s’hi afegirà també una parada molt especial, amb autors i autores del Penedès han estat convidats a participar d’aquest dia amb la instal·lació d’una carpa on podran dedicar els seus llibres als seus lectors. Tal i com està succeint darrerament, aquest passat any 2011 i també el que portem de 2012 ha estat un període molt prolífic d’autors penedesencs que han vist publicades les seves obres. A les nostres llibreries s’hi troben, en aquests moments, obres de ficció, de pensament, de poesia, obres divulgatives i àlbums infantils creats per autors molt propers i per aquest motiu l’Ajuntament de Vilafranca vol agrair la seva tasca, el seu treball i el fet que la seva creació aporti un nivell i una riquesa cultural afegida a la vila. La proposta és la d’oferir un espai a la rambla de Sant Francesc on el mateix dia de Sant Jordi el Servei de Cultura de l’Ajuntament instal·larà una carpa pròpia per aquest esdeveniment  i durant les franges horàries de 12 a dues i de sis a vuit, els autors convidats seran en aquesta carpa a disposició dels seus  lectors per tal que els hi puguin dedicar exemplars dels seus llibres. La convocatòria ha estat adreçada a més de vint autors i en aquests moments han confirmat la seva presència Santi Borrell, Mònica Calaf, Pere Ferrando, Conchi Hito, Joan Pinyol i Joan Serra, Maria Batet i David Monteagudo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: