Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patronat de Comerç organitza una jornada de formació per ajudar a incrementar les vendes a les Fires

El Centre Àgora acollia la xerrada que oferia Domènech Biosca, president de l’Associació d’experts en turisme i comerç a Espanya, sota el suggerent lema de "Com puc incrementar les vendes a la fira?".

Davant d’un públic format per comerciants i empresaris de la vila, la majoria dels quals seran a les properes fires de maig, Biosca ha remarcat que el comerç és un actiu turístic per atreure clients. També comentava que en el marc actual, hi ha dos tipus de fires que tenen èxit, unes són les de proximitat com les de Maig a Vilafranca, i les altres són les de caire tecnològic. <br />Per Domènech Biosca cal tenir present algunes reflexions que justifiquen assistir a les Fires, principalment per poder treballar de forma conjunta per vendre una marca, en aquest cas el comerç vilafranquí.
A través d’una conferència molt amena i en què Domènech Biosca ha mostrat el seu ampli coneixement del món comercial i ha volgut també deixar molt clar als assistents la importància de ser presents i visibles davant del públic el màxim possible. Alimentar constantment el coneixement de la marca. I en aquest sentit, comentava, la importància de ser presents a les Fires.<br />Des del Patronat, la seva president i regidora de comerç de l’Ajuntament, Dolors Rius, comentava que aquesta era la primera de les activitats que organitzaven al voltant de les Fires de Maig.

Dolors Rius insistia també en què qui és present a les fires ja està convençut, però des del Patronat es vol donar pautes per poder aprofitar millor aquesta assistència.

En el decurs de la conferència, Domènech Biosca va contestar preguntes com ara: Com s’han d’exposar els productes?, com s’han de posar els preus?, com utilitzar les xarxes socials abans, durant i després de la fira? O com escoltar els clients? I va fer-ho amb exemples pràctics i de manera participativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: